Home » Contact

Als U feedback wilt geven van de producten kan dat middels een reactie plaatsen, heeft U een vraag ,dan graag via contact reageren.

Met vriendelijke groet Wim

Reactie plaatsen

Reacties

Dennis van den Brink
4 maanden geleden

Sinds afgelopen november ben ik een van de gelukkige eigenaar van een geweldige Wilking Lamed platenspeler geworden in een witte uitvoering met een acoustic solid motor hier op heb ik mijn huidige SME 309 tonearm geplaatst met daar in de Shure Ultra-500 inc een nieuwe Jico Shibata naald wat een vooruitgang is dit tegenover mijn oude platenspeler namelijk de Pioneer PLC-590 die ook al niet verkeerd is.
Echter is de Wilking een flinke stap voorwaarts wat een geweldige platenspeler is dit die zich echt in het High End segment mag plaatsen wat geeft deze platenspeler een rust in het geluid en heel dynamisch en loopt zo mooi en stil een echte aanrader voor iemand die een kwaliteit platenspeler zoek hoeft je niet verder te zoeken.

Hartelijk dank Wim voor alle goede zorgen.

Met vriendelijke groet.

Dennis

Henny Kanters
een jaar geleden

Heb de koperen mat aangeschaft en deze maakt waar wat wordt belooft,meer detail verbeterde dynamiek en meer rust in het geluidsbeeld,een aanrader voor relatief weinig geld!

Peter Strijker
een jaar geleden

Ik heb de mat ( koperen plaat) ontvangen .. zeer goed verpakt en ziet er prachtig uit. Met een zeer verassend resultaat ..Veel levendiger, meer controle . duidelijke articulatie ,meer definitie.. zwarter achtergrond.. meer soundstage.. vooral is alles meer duidelijker hoorbaar..
prijs/ kwaliteitsverhouding een 10

Bedankt Wim

H.bruggink
een jaar geleden

nieuwe wilking carbon arm gemonteerd op mijn wilking Resh draaitafel, speelt met het sumiko evo 3 element super,mooi strak laag en gedetaileerd hoog met een gedefinieerd midden, super combinatie .warm aanbevolen.