Home » Loopwerken

Wilking Ayin

 

Het totale gewicht van het in aluminium en messing vervaardigde kleinste loopwerk is ca.23 kg waarvan het 40 mm dikke plateau 8,5 kg weegt.De hoogte is ca. 28cm en kan in alle RAL kleuren geleverd worden en vrijwel elk type arm kan worden gemonteerd op een in huis gemaakte armbase.

De uitvoering van de messing details kan derhalve ook in koper.
De prijs en de aanvaarding is in overleg.

Wilking Lamed

 

De 40 cm hoge Lamed weegt totaal ca.32 kg.waarvan het 70 mm dikke plateau 14 kg voor zijn rekening neemt,het chassis is opgetrokken uit massief aluminium met naar keuze messing of koperen details.

Het chassis kan worden afgewerkt in alle RAL kleuren en voor de aandrijving zijn diverse opties bespreekbaar,in principe kan ieder type arm worden gemonteerd op een in huis gemaakte armbase.

De prijs en de aanvaarding zijn in overleg.

Wilking Resh

 

Een aparte vermelding van een tweetal loopwerken die de vorige modellen voorgingen is de voor 4 armen geschikte Resh om te laten zien wat er zoal mogelijk is.Dit model speelt al jaren probleemloos bij 2 tevreden vinylliefhebbers en is in principe hetzelde opgebouwd als de overige modellen Ayin en Lamed.

De prijs en de aanvaarding zijn in overleg.

Wilking Aleph

 

Dit nieuwe ontwerp is nog niet beschikbaar en wordt binnenkort aan ons luisterpanel gedemonstreerd zodat de verschillen met oa de Lamed 

naar voren komen..

Middels de nieuwsbrief hou ik u op de hoogte.

Wilking Reference

Het 1 meter hoge referentieloopwerk heeft een totaalgewicht van 138 kg waarvan het 90 mm dikke en 22 kg zware plateau op toeren gehouden wordt door 3 synchroonmotortjes.

De getoonde versie speelt alleen 33,3 rpm schijven,maar kan voorzien worden van een dubbele 33/45 rpm. poelie.

Kenmerkend is de enorme rust(de zg.zwarte achtergrond) die er is in het geluidsbeeld wat mede te danken is aan de grote massa van het geheel en de magneet gedragen lagering van het plateau.

De prijs is op aanvraag en afhankelijk van uw wensen.